Субота, 20.04.2024, 01:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичне об'єднання вчителів гуманітарного циклу

Меню сайту
Зарубіжна лі-ра

«Методичний портал»

Виховна робота

«Методичний портал»

Форма входу
Block title
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 146

Головна » Архів матеріалів
... Читати далі » )?-->

19 жовтня на базі КЗШ №120 відбулося засідання літературної студії «Паростки» «Струни ліричних душ». 
         На засідання студії були запрошені Лауреат міжнародних конкурсів «Чувства без границ»,  «Україно моя квітуча», багатьох поетичних і вокальних конкурсів, відома криворізька поетеса Шпицька Анжела Михайлівна і відомий  поет – бард, перекладач Апітьєв Євген Олегович. Письменники декламували власні твори та познайомили учнів з цікавими історіями зі свого життя, а також розповіли про свої перші спроби пера та творчі здобутки.

         Діти в свою чергу також продекламували митцям свою поезію.

         Цікавим та корисним виявилося спілкування з письменниками.  Ця зустріч надовго зал ... Читати далі »


... Читати далі » )?-->

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, художник – у своїх картинах, а вчитель – у думках і справах учнів. 
            Кожна людина все життя із почуттям вдячності згадує рідну школу та вчителів. Адже в кожному прожитому шкільному дні було щось неповторне, незабутнє, що залишає свій відбиток у нашій душі.

            З повагою педагогічний та учнівський колективи закладу ставиться до вчителів – ветеранів педагогічної праці, пишаємося їх досвідом, намагаємося бути схожими на них, прислухаємося до їх порад, мудрих настанов.   З нагоди відзначення Дня працівника освіти та людей похилого віку учні закладу відвідали вчителів – ветеранів праці, привітали їх з прийдешніми святами та побажали міцного здоров’я, наснаги, добра, щ ... Читати далі »


... Читати далі » )?-->

Все ж таки, як приємно отримати подяку за свої справи! В ці останні дні навчального року, насичені різноманітними подіями та клопотами, в школу прийшла посилка від письменниці Євгенії Пиріг – авторки дитячих книжок, кількох Національних рекордів України та широко відомої акції «Додай читання». 
           Дітлахи 4 класу  Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №100 познайомились с казкаркою Джінні (це літературне ім’я письменниці ) ще в грудні 2016 року. Зустріч їх дійсно вразила, адже спілкувались і знайомились з її книгами вони дуже активно: допомагали в рекламі, співали, брали участь в іграх, приєднались до акції «Створення Дмитрикової бібліотеки».

          Після зустрічі разом зі своїм класним керівником школярі провели цілий ряд заході ... Читати далі »


... Читати далі » )?-->

Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності закладу. Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих учителів закладу. 
              На початку атестаційного періоду в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №100 були створені умови для успішного проведення атестації вчителів, видані накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації, яка базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення. 

           У 2016-2017 навчальному ро ... Читати далі »


... Читати далі » )?-->

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
         До свята жіночої краси в школі пройшов святковий концерт. Теплі Слова-вітання, вірші,  пісні та запальні танцювальні постановки радували глядачів. Усіх присутніх привітала директор школи Швидка Інна Григорівна: побажала усім миру, злагоди та достатку їх родинам і країні.

         Усі присутні та учасники програми отримали величезне задоволення від святкового дійства. Іще довго ділились своїми враженнями від побаченого.

Жіноче свято і весна

Несуть з собою дні погожі.

По всій Землі, для всіх лю ... Читати далі »


Набув чинності Закон "Про Вищу раду правосуддя", який передбачає суттєве розширення кола осіб для призначення їм адвокатів за рахунок Державного бюджету України в цивільних та адміністративних справах та для свідків і потерпілих - у кримінальних справах. 

Закон України "Про Вищу раду правосуддя"


... Читати далі » )?-->

        Відповідно до плану роботи відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради з метою підвищення фахової майстерності молодих спеціалістів закладів освіти району 14 грудня 2016 року на базі КЗШ №100 проведено районний семінар-практикум з теми ««Національно-патріотичне  виховання учнів у навчально-виховному процесі – важлива місія школи з формування свідомих громадян», метою якого було зосередити увагу на формування професійної  компетенції молодих спеціалістів, ознайомити учасників семінару з досвідом роботи вчителів КЗШ № 100 з питань формування національно-патріотичного виховання учнів на уроках та позаурочний час.

        У роботі семінару взяли участь педагоги КЗШ №59, 67, 73, 82, 99, 100,101, 102, 114, КЗСШ№5, КГ№127. 

       Школу презентували директор Швидка ... Читати далі »


... Читати далі » )?-->

День украї́нської писе́мності та мо́ви — свято, яке щороку відзначається в Україні 8 та 9 листопада.

              За православним календарем — це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. У цей день, на Українському радіо традиційно відбувається радіодиктант національної єдності. Цю акцію започатковано 2000 року. Відтоді щороку всі охочі можуть взяти участь у написанні радіодиктанту та не стільки з’ясувати, чи добре знають українську мову, як продемонструвати єдність з усіма, хто любить і шанує українське слово. До написання радіодиктанту  долучилися й учні 9  та 11 класів Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №100. 

     &nb ... Читати далі »


... Читати далі » )?-->

Поміж багатьох свят, які відзначають у календарі школи, є день, коли настрій усієї шкільної родини особливо піднесений і радісний - у першу неділю жовтня, коли уся країна урочисто відзначає День працівників освіти!

                   30.09.2016 р. видався особливий день у Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №100 , адже вона замайоріла осінніми квітами, посмішками учнів та педагогів. Із самого ранку під урочисту музику на шкільному подвір'ї всіх працівників школи 11-тикласники  зустрічали  вітальними словами. Разом зі своїм класним керівником Андріяшевською Іриною Миколаївною діти підготували святкову програму і запросили всіх до актової зали школи на концерт. Свято пройшло під гаслом "Свого вчителя любим ... Читати далі »


... Читати далі » )?-->

У Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №100 пройшов перший урок для школярів за темою «Над нами дужі крила України!"», присвячений 25-ій річниці Незалежності України, основний зміст якого було спрямовано на соціалізацію особистості, набуття нею громадянських якостей, дотримання соціальних норм і правил. 

                 У ході проведення уроку  педагоги використовували  художні твори для читання, презентації патріотичного змісту, написання  творів: «Моя Україна», “Щоб у серці жила Батьківщина”, “Ми – нація єдина”, по класам працювали виставки малюнків за темами: “Ми – діти України”,  “Людина. Особистість. Громадянин”; виготовляли тематичні колажі,  газети, бу ... Читати далі »


« 1 2 3 »
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Українська мова

«Методичний портал»

Іноземні мови

«Методичний портал»

Вчитель інфо

Copyright MyCorp © 2024