Четвер, 25.04.2024, 20:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичне об'єднання вчителів гуманітарного циклу

Меню сайту
Зарубіжна лі-ра

«Методичний портал»

Виховна робота

«Методичний портал»

Форма входу
Block title
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 146

Головна » 2017 » Листопад » 7 » Тиждень психології в школі
11:39
Тиждень психології в школі

У період з 31.102017 – 03.11.2017 у КЗШ №100 представниками соціально - психологічної служби: Кузнєцовою Яриною Ігорівною та Мішиною Юлією Вадимівною було проведено заходи направлені на підвищення психологічної компетентності учнів, педагогів школи, батьків та опікунів; сприяння процесу соціалізації та гармонійному розвитку особистостей учнів; профілактики асоціальних явищ учнів та дезадаптації до навчального процесу.
           Конкурс малюнків «Моє життя без мережі Інтернет», показує учням 3-4 класів, що існує багато цікавих занять для дозвілля та сприяв залученню дітей до активних форм життя.

          Завдяки заняттю з елементами тренінгу «Шлях до себе», педагоги  школи отримали навички боротьби зі стресом та дізналися про існуючі способи профілактики емоційного вигорання.

          Ігрова лекція для учнів 1,2 класів стала цікавою психологічними вправами, що були націлені на керування своїми емоціями та запобігання конфліктних ситуацій. А тема «Що за наука «Психологія»? надала нових знань.

         Заняття з елементами тренінгу «Ми проти насильства» було проведено з метою попередження дитячого насильства, а групова робота сприяла згуртованості учнів.

        Конкурс стінгазет та скрині для листування: «Скриня – Психологиня», «Пожирач неприємностей», «Поспішай робити добрі справи» урізноманітнили Тиждень Психології креативними роботами та надали учням можливість «психологічного розвантаження».

        Сподіваємось, завдяки заходам, учням вдалося не лише отримати корисні знання та навички, але і цікаво провести час.

Фотозвіт

Переглядів: 533 | Додав: Finer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Українська мова

«Методичний портал»

Іноземні мови

«Методичний портал»

Вчитель інфо

Copyright MyCorp © 2024