Вівторок, 23.04.2024, 09:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичне об'єднання вчителів гуманітарного циклу

Меню сайту
Зарубіжна лі-ра

«Методичний портал»

Виховна робота

«Методичний портал»

Форма входу
Block title
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 146

Головна » 2018 » Жовтень » 8 » Уклін Вам до землі любі, милі вчителі!
12:40
Уклін Вам до землі любі, милі вчителі!

У прекрасну пору року починається новий навчальний рік. А це означає, що попереду нелегка, кропітка праця для учнів та вчителів. Це час, коли шелестить падолистом осінь, і снує в лузі мереживо бабиного літа, час коли червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим учителям.
Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює шлях. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

З самого ранку 05 жовтня учні Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 100 з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя.

За шкільною традицією, уроки у цей день  проводили учні старших класів. Сьогодні вони спробували себе в ролі вчителів. Приємною нотою також  став святковий  концерт “Уклін Вам до землі любі, милі вчителі!”, який підготоували лідери учнівського самоврядування на чолі з педагогом-організатором Кобахідзе Яною Юріївною . Багато пісень, танців, жартів та кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.

Дорогі вчителі!
Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!

Фотозвіт

Переглядів: 395 | Додав: Finer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Українська мова

«Методичний портал»

Іноземні мови

«Методичний портал»

Вчитель інфо

Copyright MyCorp © 2024