П`ятниця, 03.05.2024, 04:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичне об'єднання вчителів гуманітарного циклу

Меню сайту
Зарубіжна лі-ра

«Методичний портал»

Виховна робота

«Методичний портал»

Форма входу
Block title
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 146

Головна » 2017 » Травень » 23 » Додаємо читання!
11:18
Додаємо читання!

Все ж таки, як приємно отримати подяку за свої справи! В ці останні дні навчального року, насичені різноманітними подіями та клопотами, в школу прийшла посилка від письменниці Євгенії Пиріг – авторки дитячих книжок, кількох Національних рекордів України та широко відомої акції «Додай читання». 
           Дітлахи 4 класу  Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №100 познайомились с казкаркою Джінні (це літературне ім’я письменниці ) ще в грудні 2016 року. Зустріч їх дійсно вразила, адже спілкувались і знайомились з її книгами вони дуже активно: допомагали в рекламі, співали, брали участь в іграх, приєднались до акції «Створення Дмитрикової бібліотеки».

          Після зустрічі разом зі своїм класним керівником школярі провели цілий ряд заходів, присвячених книзі та читанню. Вони лікували книжки, складали казки та малювали до них ілюстрації, вчились користуватися довідковими виданнями. А ще вирішили взяти участь у Всеукраїнській акції «Додай читання» - разом з батьками зробили книжкову шпаківню, прикрасили її, розповіли про цю чудову ініціативу, яку придумала Євгенія Пиріг, своїм молодшим друзям з 1-3 класів. Шпаківню розташували у групі продовженого дня. На уроках інформатики учні 4 класу познайомилися з творчістю та діяльністю Євгенії Пиріг на її сайті «Всі мрії», спробували себе у ролі комп’ютерних дизайнерів, створюючи рекламний буклет «Приєднуємось до читайликів!». Тепер з ним цікавіше запрошувати дітлахів до читання!

         Про справи 4 класу тепер можна дізнатися і на сторінці «Додай читання» в інтернеті, їх книжковій шпаківні присвоєний номер -153. Він є і у новій книжечці Євгенії Пиріг «Твої книжкові шпаківні», які письменниця надіслала нашій школі в подяку за участь учнів в акції «Додай читання». В свій подарунок письменниця додала і новинку – книгу Лариси Ніцой «Незламні мураши». Учні нашої школи можуть стати першими її читачами.

          Дякуємо доброму зразку 4 класу і додаємо читання! Дружно і влітку.

Фотозвіт

Переглядів: 287 | Додав: Finer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Українська мова

«Методичний портал»

Іноземні мови

«Методичний портал»

Вчитель інфо

Copyright MyCorp © 2024