П`ятниця, 03.05.2024, 12:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичне об'єднання вчителів гуманітарного циклу

Меню сайту
Зарубіжна лі-ра

«Методичний портал»

Виховна робота

«Методичний портал»

Форма входу
Block title
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 146

Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Славимо Вчителя ім'я
08:46
Славимо Вчителя ім'я

Поміж багатьох свят, які відзначають у календарі школи, є день, коли настрій усієї шкільної родини особливо піднесений і радісний - у першу неділю жовтня, коли уся країна урочисто відзначає День працівників освіти!

                   30.09.2016 р. видався особливий день у Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №100 , адже вона замайоріла осінніми квітами, посмішками учнів та педагогів. Із самого ранку під урочисту музику на шкільному подвір'ї всіх працівників школи 11-тикласники  зустрічали  вітальними словами. Разом зі своїм класним керівником Андріяшевською Іриною Миколаївною діти підготували святкову програму і запросили всіх до актової зали школи на концерт. Свято пройшло під гаслом "Свого вчителя любимо і пам'ятаємо!" На свято  були запрошені й вчителі - ветерани праці, для яких лунали особливі слова вітання та вдячності. До програми свята були залучені  учні з 1 по 11 класи, які підготували вітальні номери: сценки, жартівливі відеоролики, виконували тематичні пісні про вчителів, запальні танці та декламували вірші.

                  Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але такої потрібної вчительської праці.

Фотозвіт



 

Переглядів: 273 | Додав: Finer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Українська мова

«Методичний портал»

Іноземні мови

«Методичний портал»

Вчитель інфо

Copyright MyCorp © 2024