П`ятниця, 03.05.2024, 11:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Методичне об'єднання вчителів гуманітарного циклу

Меню сайту
Зарубіжна лі-ра

«Методичний портал»

Виховна робота

«Методичний портал»

Форма входу
Block title
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 146

Головна » 2017 » Березень » 29 » Творчий звіт вчителів
10:48
Творчий звіт вчителів

Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності закладу. Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих учителів закладу. 
              На початку атестаційного періоду в Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №100 були створені умови для успішного проведення атестації вчителів, видані накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації, яка базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення. 

           У 2016-2017 навчальному році проатестовано: 2 вчителя, що становить 11 % від загальної кількості педпрацівників школи. Усі працівники, які атестувалися, своєчасно пройшли курси підвищення кваліфікації за фахом. За атестаційний період вчителями у розрізі методичної роботи було проведено ряд відкритих заходів на шкільному та районному рівнях.  Протягом року у школі вчителі проводили на високому рівні предметні тижні. З метою підвищення інтересу до навчальних предметів, розширення кругозору учнів відбувалися різноманітні позакласні заходи, що сприяло розвитку творчих здібностей учнів. На засіданнях шкільних методичних комісіях були створені оптимальні умови для активізації творчої діяльності педагогів (вчителі готували доповіді, повідомлення, обмінювалися досвідом, проводили відкриті заходи для колег). Педагоги школи поновили методичні картки, у яких відзначили свою участь у методичній роботі школи, району, підвищення своєї кваліфікації; заповнили діагностичні анкети, які дали змогу простежити рівень професійної майстерності педагогів. Звіт про роботу педагогів, які атестувалися у 2016/2017 навчальному році було заслухано на засіданні шкільної атестаційної комісії. Виступи керівників методичних об’єднань  про результати проходження атестації доповнили інформацію про педагогів, які атестувалися. Вчителі підготували портфоліо та провели відкриті уроки та виховні заходи з використанням ІКТ, комп’ютера. Андріяшевська Ірина Миколаївна, вчитель української мови та літератури та Калінова Любов Миколаївна, вчитель початкових класів  звітувалися  про проведену роботу за період атестації 2012-2017 р.р. Педагоги презентували результати роботи над проблемною темою.

          Атестація будувалась на принципах демократичності, доброзичливості, принциповості, взаємоповаги та гласності. З цією метою в школі було оформлено куточок з атестації, інформаційні стенди; проводилися оперативні наради, майстер-класи, творчі звіти, предметні тижні, тиждень педагогічної майстерності; постійно вивчався рейтинг роботи вчителів, результати якого було висвітлено на інформаційному стенді.

        27 березня відбулося засідання шкільної атестаційної комісії № 5, на якому було прийнято рішення про атестацію педпрацівників. Атестаційна комісія ухвалила:

1.       Атестувати на відповідність займаній посаді:

-          Андріяшевську Ірину Миколаївну, вчителя української мови та літератури;

-          Калінову ЛюбовМиколаївну, вчителя початкових класів

2.       Підтвердити відповідність встановленій раніше кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії:

-          Андріяшевській ІриніМиколаївні, вчителю української мови та літератури.

3.       Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»:

-          Каліновій Любов Миколаївні, вчителю початкових класів.

       Атестація у школі пройшла без скарг і порушень, дала змогу виявити сильні та слабкі сторони в роботі педагогів, внесла певні корективи в  їх професійну діяльність.

Фотозвіт

Переглядів: 259 | Додав: Finer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Українська мова

«Методичний портал»

Іноземні мови

«Методичний портал»

Вчитель інфо

Copyright MyCorp © 2024